Äänekäs hirmu

Pentu on tosi äänekäs! Nukahtaessaankin örisee, mörisee, ähkii ja puhkuu. :) Sitten se haukkuu ja ärisee. Viime yöllä olisi halunnut tulla sänkyyn ja kun ei päässyt, alkoi murista meille. Kova komentamaan siis.

Pennulle pitäisi varmaan hankkia pentuaitaus öiden ajaksi, koska viime yönä pureskeli vähän johtoja. Tänään se on pureskellut tyynyjä ja sohvaa sekä keittiön pöydän jalkoja. Ja edelleen yrittää kovasti kaivautua sohvan läpi... Pahvilaatikot on kanssa pennun mielestä ihania pureskeltavia.

Sitten se ruokailu. Tänään koirat jäi hetkeksi yksin keittiöön syömään ja kun menin katsomaan, niin pentu söi Kapsun ruokaa ja Kapsu pennun ruokaa. Kapsulle ei edes ole aiemmin raksut maistuneet, mutta kyseiset nappulat taitaa sitten olla hyviä. Tai sitten kyse on siitä, että kun pentu saa jotain niin Kapsunkin pitää saada.

Eilen ja tänään oli Kapsussakin jo havaittavissa pientä mustasukkaisuutta. Se on ollut huomionkipeä ja jos pentu on sylissä niin Kapsu yleensä rojahtaa siihen päälle. Ja Kapsun nimi on yllättäen sen omasta mielestä muuttunut Toscaksi... Ainakin aina kun Toscaa kutsuu niin Kapsuhan se sieltä ensimmäisenä tulee paikalle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti